teisipäev, mai 24, 2005

the fish house rules

Tegin eile õhtul raske poliitilise otsuse kulutada ära viimane loputuskastitäis vett. Seda saab vist küll aint Kalamajas tänapäeval juhtuda, et kolmeks päevaks vesi ära võetakse ja ise vaatad, kus sööd, jood või situd. Ma edasistesse detailidesse igatahes ei laskuks.

Aga muidu pole siin ju halb. Tagatrepil suitsetades kuuldut lindistades võiks Baskin oma estraadiga juba ammu olla pinsile läind. Eks seal kuuleb muidugi ka üle kvartali lõugavat Mariahi päevase vorstigrillimise ja õllelibistamise taustaks, aga selle preili pensioneerumisega on vist veel raskem kui Mailis Repsi loobumisega sobimatutest ametitest.

Nädalavahetuse Naissaare-tripi päike lubas täna mu näol isegi juba kulmu kortsutada. Meeldivalt seagallikult emotsioonivabad paar päeva olid, sekretär nägi ka nagu panda välja ning mu ehitusmeeski pidi täna üsna riietevabalt toimetama, kuna kõike oli liiga valus selga panna. Suveüllatused missugused. Nagu ka mu seletamatu tõbi, mistõttu umbes iga kahe tunni tagant magama jään ja peavalu keeldub kategooriliselt oma teed minemast.

Kommentaare ei ole: