esmaspäev, juuni 06, 2005

rabbit proof

kindlasti on veel inimesi, kes poole üheni öösel planku värvivad. ma väga tahaks loota vähemalt. olles veetnud kvaliteetpäeva ema-isaga naissaarel (ületas viimase 10 a suhtlemiskvantiteedi kokku vist, ka kvaliteedi, tundub), alustasin 19 aeg faking taraga, J lisandus tunni pärast ja muud ei jäänd üle, kui asi lõpule viia. välja tuli ka prože, nagunii olid ligi sang maniaga ja õlled ning tülikad lapsed ja muud daunid meie majast. aga immutatud sai. päris värvimine veel ees. võtame teisiba tervisepäeva ilmselt...

otsustamata jäi, kas naaberhoovi poole jääv osa peab tulema meie värvi või nende muinsuskaitsele vastavalt. vana hipi I arvas, et tehku me lilled tema poole. loobusime kiiresti sellele mõtlemastki.

ümber nurga magama stepates küsis mingi tibla mult 'normaalseid sigarette'. midagi uut. a mul oli endalgi viimane, ei saand testida ta standardeid. pilk oli muidugi sama söestunud kui enamikel kahtlasel ajal kalamajas jalutajatel. vaikselt vist ka mul endal, kuna eilne led r rock cafes läks ikka pikale ja sisaldas mõningast magamistki. ehk siis, lapsed, ärge jooge enne õlleõhtut soojenduseks belõi aisti nagu meil Jga juhtus.

Kommentaare ei ole: