reede, detsember 02, 2005

ärge jätke oma kotte tähelepanuta

Nuputasin ikka jupp aega, miks aadress lovelyplanet.com tuntud reisijuhti ei ava. Siis adusin oma, võiks öelda, globaalset eksitust. Täitsa hirm tuli peale, kas Jumal tegi omal ajal samasuguse typo ja tuligi lonely seetõttu välja. N ja V ei ole küll kõrvuti a võiblat tal oli mingi varasem klaver.

No ei saanud juudapreestritest elamust eile. Oma viga, et kaasa ei oska röökida neid lugusid. Olin ka kaine nagu ziliuks, kuna ootamatu kogus perioodikat tuli täna trükki saata ja mitte magama jääda.

Ülemiste ummikus õnnestus paar lehekülge isegi läbi parandada, kuna kõige kiiremal hetkel on ikka ja alati kusagil Kose kandis mõni sõber tee ääres. Autoga, seekord. Igatahes olen õppinud põrandaid mööblina väärtustama, peaasi, et stepsel ligi on. Üleeile 2h rahvusraamatukogu fuajees kedagi oodates läppariga, tuul tõmbas koledalt; täna lennujaamas kuni hädaline oma pileteid ümber vahetas, kuhu tal kiire oligi tee äärest. Ma olen ikka logistikakeenjus, aga kutsutakse internetisõltlaseks. Kurat, keegi peab ju raha ka teenima...

Kommentaare ei ole: