reede, aprill 27, 2007

kui tallinn valmis saab, tõmbab ansip sellele vee peale

tulin just üle vabaka koju. vahepeal pidin mõne prügikasti taha peitu kükitama, mis veel püsti olid, üritasin mitte eesti keelt rääkida ja sain tunnikesega koju. ainus positiivne aspekt kogu aktsiooni juures on ilmselt see, et pihlil pole eriti palju asju pakkida vaja veel. kogu ülejäänud tallinna kesklinnal küll. või kurat teab, kuhu nad hommikuks jõuavad. ehk mõnda puitasumisse mitte.

enne, 21 aeg jalutasin pärast tundi koos oma vene keele õpsiga tõnismäe poole ja tagasi. tal tulid konkreetselt pisarad silma, kuuldes vahepeal toimunust. sõbrad olid tal muidugi tõnismäel. kuna ta sundis mind, loodrit, vene keeles rääkima, siis sisulise debatini me ei jõudnud, aga ilmselgelt ei jaganud ta minu arvamusi aljoša teemal. kui mul ongi muidugi üldse selget. igatahes ei ole see ainult ekstremistide ja joodikute pidu midagi.

hea oli tegelt ka see, et pärast keskööd sai tõnismäele palju lähemale kui 21 aeg ja sealtkaudu koju kenasti. kena rahulik oli, tänavad tühjad, palju politseinikke aint ehk võis ette kujutada, et mingi riiklik matus toimub kaarlis, muud midagi.

mai saa aru, miks nad ei võind seal tõnismäel koguneda, rahvusrampsi ja kaarli kirikuga oleks neil laubani nokitsemist olnud.

ja kes ütleb veel, et lihula oli ebaõnnestumine?!

Kommentaare ei ole: