kolmapäev, juuli 30, 2008

tõmba munni

Elamus algas sellest, et pärija saab 2 ja kingitus ehk esimene Kawasaki jõudis juba pärale ja mind pold eila kodus. Täna jõudsin täpselt järgmise tuuri ajaks kui kogu pere ehk bioloogiline, kriminaalhooldaja ja ema juba startinud olid ja onuna pidin sujuvalt ühinema. Ausal Kalamaja moel, ehk ühel käes õllepudel, teisel pokaal ja kolmandal.. see vist vaatas last. Mina panin suitsu põlema ja vingusin, et see matk võtab igaviku.

Vaevaliselt Salme kultra taha jõudnud avastasime aga midagi uut linnakunstis - seinast väljaulatuva torujupi, mille juures kiri "TÕMBA MUNNI!!!" Ja kui tõmbasid, vedrutas ta mõnusalt tagasi. Teine kiri ütles, et 25 kr tõmme, aga õhtul kassiiri ei paistnud. Näppisime siis terviseks. Kõik need suudlevad Batmanid-Robinid või kirjad "CALAMAYA RULEZ" ja "RESPECT YA HOOD" (kogukonnatunne!) tundusid järsku täiesti eba..praktilised. Ka lapsele, nagu pildil näha.

Selline pere siis. Meid ei paranda enam miski, aga vana Tomp loodetavasti arutab kamraad Kreuksiga ja võtab kujunenud olukorras midagi ikkagi ette.

Kommentaare ei ole: