kolmapäev, juuli 06, 2005

staap

väljas läheb valgeks a und ka pole. sai vähemalt veidigi midagi kasulikku täna tehtud (eilse märjavõitu hailaidiks jäi külmkapi sulatamine. toitejuhet ei leindki kapi tagant, passis siis uks lahti min koormusega ja jahutas/valgustas mu toakest) . täna sai ka v. omapärases seltskonnas P lõpetamise tinunnil paar õlut joodud ning tsikliga pimedal viimsi teel kahes reas pimedas kurvis vastutulevaid kiirendusvõistluse huvilisi kohatud jne.

lisaks helistas brüsselist veits shvipsis J, kes oli sumo maadeldes kruusale veriseks viskunud ning west wingis oli president hiinas paralüseeritud, maad ründas asteroid ja donna läks töölt ära. oli see vast päev, tõepoolest.

ja kui kl 2 öösel nõmmel aia peal kõõludes midagi enam teha polnud, läksime muidugi Ri ja päevitusvaludes Mga Staapi rotikale. soe ja terve elu siin tallinnas. tartus nt sai Öde sõnul õlu lihtsalt otsa nädalavahetusel rüütli poes ja ülikooli vanast trahterist aeti rahvas hansapäevadel kl 1 öösel juba minema. koristaja võib inimene olla, aga omanik on ka ikka täiega tartust..

ARK tõestas taas J sõnastatud teooriat, et tervisetõend võib enda sõnul 10 aastat kehtida, aga lõpeb just sel hetkel, kui sul seda vaja läheb. homme seega tohtrile. nad ei lubanud 3h enne süüa miskipärast. a ma ei söö nagunii midagi, seega igav. küsind siis sitaproovigi or smth.

PS pärast kella kahte ei sööda! (lüganuse).

Kommentaare ei ole: