neljapäev, aprill 21, 2005

Ikkagi, kuidas seda paavsti täpselt seal ahju ees valiti? Arvestades, et murumütsikese alla sai põdur frits, siis jääb üle vaid nõrgima lüli variant. Aega võtab, kaua võtab, vastatakse peamiselt piibliga seotud küsimustele, sekka ehk midagi kontratseptiividest ja finatsmahhinatsioonidest, keegi ei taha tegelikult paavstiks saada, kuna kardinalielu on ju imeline. Vahepeal korraldatakse rikkalikke söömaaegu, mõned korralised defibrillatsioonid ja nuuskpiiritused jms.

Ja hääletatakse järjest üksteist välja, aga niipidi, et viimasele saab öelda: 'You're the weakest cardinal, goodbye.' Nii saab kiiresti vanadest kardinalidest järjest lahti ja elu on üldse natuke põnevam kui aastakümneid sama juurvilja jalgu pestes ning sõrmust suudeldes.

PS aga sellest saab küll eraldi näituse kunagi, mis imekollaazhe ajalehed küll värvika suhkrutrahvi teema illustreerimiseks välja on mõelnud. saab mingi suhkrunädalagi ehk teha, kus varud hakkama pannakse + äge näitus. mis meenutab, et mitu pikka päeva tühja suitsuriiuliga kohvik ütles mulle üleeile vabandavalt 'noh, meil on ju ka südamenädal..."

Kommentaare ei ole: