esmaspäev, aprill 11, 2005

Tagasi tulevikku

'Need ajad on Eestis möödas, kui inimesed keldrites elavad', ütles mingi Maksuameti eit veel kategoorilisemalt kui mu oma ema. Jutt käis eluasemelaenu intresside mahaarvamisest, mida ta soklikorrusel (mis ei ole pööning, vaid poolkelder) reaalseks ei pidand. Üritasin seletada, et vot Kesküla Kalev kirjutas just Ekspressis, et trendikas on maa alla tagasi kolida a ta on vist Kesknädala lugeja pigem.

Igatahes viimasest viiest tunnist veetsin kindlalt kaks erinevate ametkondade ooterezhiimidel. Maksuameti Walking on Sunshine kõlas kõige räigemalt. Linnavalitsusel lihtsalt mingi primitiivne pinnpinnpinn. Ja Nessun Dorma on jätkuvalt maailma kõige parem lugu, miks nad seda ei vali?? Igatahes sest loost viidates - vaadake, lapsed, Sisemerd. Paras depressiiv-aperitiiv kohe tulevale Allakäigule. Ja kuulake sinna vahele Sibula Riksi sinist plaati. Kultuurne enesetapp vähemalt.

Uute ministrite nimesid vaadates peaks Politseinädal küll mitu meeskonda täna välja saatma, et laaberdavaid poliitikuid jahtida. Ajab ju jooma...

Kommentaare ei ole: