reede, veebruar 17, 2006

RTJ. või siis mitte.

Ka teine alandus mahtus sellesse nädalasse - test des teufels. Ega mul ei olnud väga briljantset ootust oma inglise keele oskusele, aga see oli ikkagi üsna jõhker kogemus. Mis neil usalastel on, et ei anta analüüsida a la JFK kõnesid, vaid lugusid sipelgate feromoonidest, Jupiteri kaaslasest, põllumajanduse algusest Ameerikas (neoliitikumis vist), maisi ja herilaste suhetest jms crappi?

Nõmedam oli see, et vajaduse keskenduda võitis pidev vajadus naerma hakata, kui peksti mu niigi vaevu pöörlevasse venti pikk jutt mingist hormoonist, millega antsud märgistavad pika tee toiduni, et kogu pesa söönuks saaks (terve teadus oli antennidest ja elajate riskihaldusest) ja siis pakutakse küsimusele "Mille järgi sipelgad toiduni jõuavad?" vastusevariantideks, et toidulõhna peale või et lähevad kõige esimese järel. Ma jõudsin mõttes täispikki multikaid visandada, kuigi 55 minutit oli viie loo läbitöötamiseks. Nojah.

Nädal oma alandustega ei ole siiski veel kaugeltki ühel pool. Homme osalen töövestlustel asutuses, kust mind sisuliselt lahti lasti, aga sellegipoolest valin seal uut töötajat. Õnneks mitte oma ametisse.

Kommentaare ei ole: