neljapäev, detsember 29, 2005

mõtlevale inimesele

Muidugi, tasakaal peab olema. Pärast igati liigutavat intervjuud Oleviste kodututest, saunast ja mandariinidest keeras Kuku selle otsa Beautiful Southi küünilisevõitu pala 'Don't marry her (fuck me)'.

Loomulikult ei saa ju varasel hommikutunnil unustada neid inimesi, kel on kodu, telekas, higine tagumik, pesemist vajav auto, parki veetavad lapsed, särav köök ja vannituba ning inglilõhnaga sokid, aga kelle elu lõhnab sellegipoolest brie järele. Ergo, lõppkokkuvõttes oled sa see, keda sa paned.

Ega ma saa siiski siin kive loopida. Nädalavahetusel võrreldi mind, küllap õigustatult, Dr House'iga. Suhtumise, mitte diagnostikakenjaalsuse vallas. Varsti otsustan, kas see on kompliment või peaks solvuma. Hea ja kurja tundmise profülaktikaks vaatasin viimaste päevadega igaks juhuks mõniteist koduperenaiste osa. Eit.

J.V. tõi muuhulgas oranži silikoonist kinda. Esmalt tundus, et tegu on moodsa krobelise peopesaga ona-gadgetiga, paraku selgus, et see tupp on hoopis pajakinnas. Kannatab kuni 300 kraadi! Pilt tuli veits imelik aint, ei viitsind mässata.

Kommentaare ei ole: