teisipäev, veebruar 28, 2006

uskumatud seiklused omavalitsustes

Nonii, juubilar sai Maardu aukodanikuks: "Anne Veski saab nüüd Maardus tasuta bussiga sõita. Kui ta ostab Maardusse korteri, hakkab ta kommunaalteenuste eest maksma vaid 50 protsenti. Veski saab samuti tasuta külastada Maardu linnasauna."

Nii et ei pea olema Kroonika, Just ega Ekspress, et inimesi mõnitada. Omavalitsus saab kellegi lihtsalt aukodanikuks kuulutada ja kasvõi hauaplatsi eraldada suure käraga. Mida kaugemal perses paik seda rohkem võimalusi.

Hauaplats oleks talu asemel paslik kingitus ehk ka olümpiavõitjatele, arvestades kui kitsaks pealinna kutukatel läinud on. Lihtrahvas ei saa suremist omale enam lubada, kui just Sampo vastavat fondi ei tee, kuhu labidahaaval koguda kuni kuus jalga täis saab. Mu fanamal oli ka kirsturaha pesukapis!

PS M rääkis, et ta laps pidi Inglise Kolledžis linnugrippi joonistama ja selle mingi koodi pähe õppima. Neetud eliitkoolid ikka oskavad aineid huvitavaks teha...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis võiks olla lapse arnegule parem kui linnugripi joonistamine... Tõepoolest, leidub veel pyhendunud õpetajaid. Magan täna öösel kindlasti rahulikumalt, teades, et on lapsi, kes oskavad gipiviiruse joonise järgi ära tunda...

Indrek ütles ...

eks harjutage ise ka kätt täitsa kaunis näeb välja (sissekande lõpus) ;)
http://voyag.blogspot.com/2006/02/h5n1-veterinaar-ja-toiduameti-poolt.html