reede, märts 24, 2006

good night and..

Järjekordne etapp avaliku teenistuse karjääris siis nüüd läbi. Väikseks lohutuseks oli kl 11 konjakijoomisega alustamine ja mõningad lahkumisrepliigid. Nt küsis üks ilmselt tundmatuks jääda sooviv suursaadik: "Noh, sulle lüüaksegi siis munn suhu siin, ah?" ja seletas, et intelligentsed inimesed saavad alati hakkama.

Sekretärid ütlesid kooris, et nad jäävad mu suuvärki igatsema. Vastasin, et tore, kui ma saaks neile sama öelda. Järgnes kahtlane kihistamine. Ja üks tüüp märkis, et ma olen intelligentselt labane, mitte nagu üks mu eelkäijatest. Teist korda sel aastal on keegi mind intelligentseks sõimanud juba! Muidu sai kõvasti kallistatud ja ebamugavusi vahetatud päeva jooksul.

Vahepeal käisin peamiselt kainenemise eesmärgil Jga oma kunagises töökohas söömas, leidsin tuttavaid nägusid, mõni kurtis muresid. Teesklesin osavõtlikkust, mis suutsin. Võluvad flashbackid.

Siis üritati juba kahte töökohta pakkuda, aga ma väga ei erutunud. Pean vist tegelt uuesti kaaluma, kuna usa ahvid teatasid lõpuks, et nad ei taha mind ka suveks neile õppima. Raisk, ma ostsin terve triibulise ülikonna nende vestluste pärast.

Igatahes lõpetasime Kassi juures mjuuniki vaatamisega, mis oli hale ila ja lausa karjus tund-paar Borati ja Brunot. Mis oli... teate isegi, kes teab.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

samas on ka Mc is vabutöökohti kui huvi anna teada mul käsi sees ;)

öö ütles ...

mcdonaldsisse lubas käbi juba sinu nimel ankeedi ära täita. pole aimu, kas juba jõudis ka ja millisesse restorani ta sind siis klikkis.

kalor ütles ...

naljakas. villu parveti haige ideekirja on keegi mulle juba tellinud, aga niiii perses mu elu ka veel ei ole.

Anonüümne ütles ...

Huvitav, kes sinna usasse suveks siis said? Keegi nagu ei saanud nagu blogidest võib lugeda.

kalor ütles ...

tahtjaid oli ka päris mitukümmend ju.