kolmapäev, veebruar 13, 2008

rahutu vitt

Kusagile hakkab nüüd piir sättuma nende va noortega. Kui ma vanalinna teises otsas töötasin, logisesin vahel trammiga koju a nüüd olen kiirusest v laiskusest mõnikord Falgi pargi juurest bussi v trolli kaupsi juurde võtnud. Ja vat kui Kopli suunal prevaleerivad teadupoolest mornid baretid, lõhnabuketid ja soovsportlased ehk dressnoored, siis nüüd Kassisabast (Westholmi juurest, eks) linna liigub ühistranspordiga ainult totaalne aknearmaada. Samad sõdalased iseloomustasid oodatult ka pornohuvilisi VAT-teatris. Ei teagi, miks seda vaatama läksin, õnneks olid ka paar vana hipit ning üks prokurör kohal, nii et ma poldki kõige vanem.

Moraal oli siis, taas, see, et ma olen liiga vana, et sellistes olukordades sellistes kogustes sellises vanuses inimesi taluda. Võibolla peaks ka ise neile mingi moraliseeriva etenduse kirjutama, siis oleks nende tundmisest kasugi ehk ja ma suudaks ikka paar nalja rohkem teha kui see svensson (kuigi ma naersin mitu korda!). Päris kindlasti ei teeks ma etendust etenduse tegemisest! Teine variant on, et ma lähen ise tervise- v perekonnaõpetust vmistandongi kooli andma. Ma oleks väga hea õpetaja!

Saan täiesti aru muidu malbe mulje jätvast õpetajannast Triinchenist (31, nimi muutmata), kellele ütlesin üksba pahaaimamatult miskit õpetajate pika puhkuse kohta ja kes karjatas enam-vähem üle Vabaduse väljaku, lajatades iga sõna terava raksatusega: „Türa, iga sekund sellest on välja teenitud!“

3 kommentaari:

Martin ütles ...

imeliselt kirjutet

liisa ütles ...

Muidu on nad okeid, aga telefonid, millest valjuhääldiga üle bussi Iglesiast kuulata saab... need võiks küll alla 21. a keelatud olla.

Ja mormoonid, krt, kes ka 40-ga kogu aeg sõidavad, ei võta ka midagi ette, ainult vanainimesi kiusavad.

maris ütles ...

no aga tal oli õigus