laupäev, jaanuar 31, 2009

Tere, mina olen dr Buts. Ajage jalad laiali.

Oleme aastaid 2-3 sõbraga vahetanud regulaarselt naljakaid päris nimesid ja kusagil on need netiski reas, aga uueks hasardiks saavad, tundub, ametiga seotud nimeleiud.

Vanast ajast on juba meeles õilis politseinik Tarmo Miilits, mõne aja eest registreerisin Põllumajandustootjate Keskliidu juhi nime Üllas Hunt, üleeile oli telekas Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin ja täna otsis V lõpuks netist üles kunagi K mainitud nime, mida keegi ei uskunud – Lääne-Tallinna Keskhaigla günekoloogi Ksenja Buts.

Loodan, et ARKi eksjuht Eero Till on mingi uue ja legaalsema pornoäri avanud, aga kinnitust sellele ei leidnud.

Ootan lisa!

---
Täiendusi: R imestas, kuidas ma pole raadiomajas kunagi näinud fonoteegi juhataja nime Heli Pikk (...vita brevis?). Endale meenus, et Saaremaal juhtis vahepeal ka raadiot Heli Salong. R lisas veel seenior-arhitekti Maja Niisuke. K läks kõrgemasse meta-sünonüümiasse ja viitas konnamini kalandusosakonna funktsionärile Robert Aps, aga vat ei tea, kui palju nimeväärilisi kalu härra oma töös teinud on. Ja Jüri Liim olla kolmanda allika väitel kõige kleepuvam inimene, keda ta teab.

---
Veel: P-karu leidis "Pedagogicumi juhiks saab Margus Pedaste", T meenutas, et mul endal oli kunagi ju arst dr Veri ning ametiga mitte niivõrd seonduv, aga siiski ilmselge, millisesse surma sureb üksba VHKs plakatilt leitud helikunstnik Kain Abel.

21 kommentaari:

Kadri ütles ...

lisaks veel, et saaremaa RMK boss on Anu Metsniit.

Anonüümne ütles ...

Estonian Airis oli ennemuiste stjuardess Airi Lind.

Martin ütles ...

Minul on kusagil foto New Yorgis asunud sildist:

Sitt
Asset Management

piret ütles ...

egas nimi meest (naist, arsti, töölist) ei riku. kesnja buts oli meie kursa üks silmapaistvalt heade hinnetega õppur, alati loengutes kohal ja alati kuskil esimestes ridades. ja minu hinnangul üsna malbe olemisega neiu. nii et tema juures võiks jalad laiali ajada küll rahuliku südamega :)

Anonüümne ütles ...

Viimase linnugripipaanika ajal ilmus sihuke uudis:

Kui Saaremaal peaks avastatama linnugripp, siis päästjad viiruse piirkonda ei sisene, sest neil puudub praegu selleks vajalik varustus ja väljaõpe.

Sellest teatas viimasel maakonna kriisikomisjoni linnugripialasel nõupidamisel päästjaid esindanud komisjoni liige Arne Kana, kelle sõnul jääb linnugripi korral päästjate peamiseks ülesandeks logistika.

“Siin ei ole kindlasti mõeldud, et päästjad hoiavad eemale, pesevad käed puhtaks ja jälgivad kogu sündmuste käiku depooaknast,” ütles Saaremaa päästeosakonna juhataja Margus Lindmäe. “Päästeteenistus on ellu kutsutud inimeste ja nende vara päästmiseks. Põhjus on pigem selles, et me ei ole veel linnugripiks valmis. Puudu on vaktsineerimisest, kaitseriietusest ja väljaõppest,” lausus Lindmäe.

Lääne-Eesti päästekeskuse kriisireguleerimise büroo juhataja Toomas Luik ütles, et kogu operatiivreageerimine linnugripi korral toimub põhimõttel, et juhib ja olulise koormuse kannab ametkond, kes on selleks ette valmistatud. “Ilma kaitsevarustuseta me oma mehi lahingusse ei saada. Ei tulle, vette ega ka võimalikku kokkupuutesse lindude gripiga,” nentis Luik.


Väga kartlikud linnud...

goodmoodzoo ütles ...

medicoveris on günekoloog dr. seemen

Ruudu Raudsepp ütles ...

Ärgem unustagem ka endise EPA, praeguse Eluteaduste Ülikooli piimandusosakonna juhatajat pr Anne Lüpsikut.

Unknown ütles ...

Aastal 2005. vist plaanis Kohtla-Järve linnavolikogu endal palka tõsta. Plaani juhiks ja kõneisikuks oli pr. Skorobogotova (umbkaudses tõlkes "kiiresti rikkaks.")

Hanna ütles ...

Vanasti sai Tartus bussiga ikka mööda sõidetud Ravila tänava majast, kus sildi järgi võttis abivajajaid vastu hambaarst Dr.Hell.

Hanna ütles ...

Lugedes Postimehest teenetemärgi saajate kohta, meenus ka koheselt antud blogisissekanne:

"Teenetemärgi saab ka Iraagis Eesti jalaväerühma juhtinud kapten Margus Kuul."

Anonüümne ütles ...

Leisi vallavanema nimi on Ludvig Mõtlep. Mitte päris sama ooper kui ülaltoodud, aga väga tore ikkagi.

Anonüümne ütles ...

Tarmo Miilitsaga olen ma Kilingi-Nõmmes hoovi peal tüütuseni pätti ja võmmi mänginud, guess who pidi kogu aeg pätti etendama :)) Muide, ka tema isa oli miilits, nii et mäletan oma nelja-aastast aju juba toona hekseldamas teemat, kas ta sattus sellesse ametisse kogemata või lasi end nimel juhtida,
tervisi,
Monika

Anonüümne ütles ...

Kadrinas on Kadi Kiima loomakliinik ja Tartu Jõesadama direktor oli kunagi Ahvena nimeline meesterahvas.

Väga suurt valikut looduskive saab osta AS-ist Kiviprojekt, mille omanik on Kaido Kivi

Rents ütles ...

Sellises arvutimängus nagu Requiem on ühe toidupoe tüübi nimi Eine :D Ühte lahedat nime nägin eile veel (päriselus ja puha), aga hetkel ei tule meelde

Anonüümne ütles ...

Ma olen alati mõelnud, kuidas piirivalve major Tikk end inglise keeles esitleb...

Martin ütles ...

Tartu maratoni muideks korraldab härra Kelk.

Unknown ütles ...

Nõmme perearstikeskuses on lastearst H.Erilane

Anonüümne ütles ...

Mulle meeldib siiski Tartus asuv erahambakliinik Dr. Hell Hambaravi. :D

Martin ütles ...

Tänane päevaleht.
"Kriis ja tööstus - mis päästaks Eesti majanduse?"
http://www.epl.ee/artikkel/461737

Küsimustele vastab Tööandjate keskliidu juhataja Tarmo Kriis

kalor ütles ...

lisandus Ida-Viru maasekretär Eve East.

Jrm ütles ...

Tallinna Kalmistute juhataja Jaak Taevas