esmaspäev, detsember 28, 2009

tln-tra-tln

Külastasin jälle vanemaid. Selgus, et eelm nd putitatud avvutist ei saand elu-looma ja pidin uue ostma ning täna kohale viima. Muuhulgas selgus:

- et õhtusöögiks oli piima-makaronisupp. Olin õnnelik, polnud seda üle 10 aasta saanud ja vist moorgi mitte, aga jõulu detoxiks oli kõigil tarvis. Sisse käib tavaliselt vähemalt suhkur, paremal juhul kaneel (vene-ajal saime usa-onult, täna, kuna pole ju enam nii defka, mai hakand lisamagi). Ja kõrvale kiluvõiku! Maitses täpselt samamoodi nagu 15-20 a tagasi, nagu ka mu üle-pika-aja-kodused-jõulutoidud neljabal: kardul, kapsas, vorst, liha, kihiline magustoit, heeringas-kasukas jne. Totaalne dežavüü.

- et isa käis oma emal ehk fanamal hooldekodus külas ja Aurelia oli saba and. Keegi ei tea, kes on Aurelia ja nüüd ei saa ka enam vist. Ju oli fanama room-mate, a ega fanama tea ise ka ammu enam, kes keegi on.

- et moor ei saand seekord ühelt sugulaselt jõulukaarti. Arvab, et on surnud, muud varianti ju pole. Aga kes ta on ja kuidas sugulane, pole mooril aimugi. Kaardi mittesaamine nörritas sellegipoolest.

- et vähemalt 7 maanteepäkapikku välgutas mulle punast. Järelikult töötavad. Peaksin oma spido-valgustuse laskma korda teha.

Kommentaare ei ole: