pühapäev, mai 15, 2005

emaisa

Kui haletsusväärne saab täpselt olla... jõin oma vanematega raekoja platsis õlut eile. Vedasid end maalt kellegi sünnipäevale ja täitsa vabatahtlikult läksin nende aega parajaks tegema, teades täpselt, et isa küsib, ega õlu Tallinnas ju päriselt 25 krooni ei maksa, kui tegelt maksab terrassidel 55 ja ema ei raatsi kohvigi tellida. Vähemalt ses osas olin isaga ühel meelel, et Toolse varjudest hoidsime eemale. Hullud diilid on neil küll - Kehrwieder müübki ainult Viru õlut ja kus on siniste asemel nüüd kenad pasavärvi Saku varjud, saab aint orikat (isa ei joo ka seda, toim.).

A noh, mul on ka fresh out of friends situation jälle täiega, nii et vanematega aja veetmine on vabandatav. Vähemalt viitsisin rattakummid lõpuks täis pumbata ja rikkusin veits vähem seadust.

Mis meenutab eilse leiu. 'Noortepärane alkomeeter' kõlab siin natuke vastutustundetult. Ja kuidas saab alkomeetreid toota Eesti turu jaoks? Kadakast tehtud? Eriti lai promilliskaala? Paar tükki omakorda EI sobi Eesti oludesse. Vahet pole - ülikole kodukas on nende meelest 'parim võimalik kaasaegne meedia', nii et ma ei usalda ka nende vidinaid.

PS Midagi nii head kui No-Big-Silence Rock Cafe 13. reedel ei ole seal vist küll kunagi näinud. Toe Tagi keevitamine oli samuti hullumeelne. Ja Human Groundi Pille mörin.

Kommentaare ei ole: