pühapäev, august 28, 2005

aja rahutumas rüsinas

Joogieksitused jätkuvad. Le Chateaus sain reedel pool litra Milla piima. Igasugune valvsus on juba kadunud avalikes kohtades esmalt piimabrändi küsida kurat. Toit oli ka sitt aga odav. Hea, et veini ei joonud, nad oleks musketäride Anjou'd pakkunud kindlasti... Õnneks jalutas mööda hulk Linnateatri näitlejaid, kellele järgi vahtida, kuigi T ei teand neist ühtegi. Vähemalt tagumiku järgi mitte.

Reedel sattusin klassivend Rivoga väga hämaratel asjaoludel hipide muusikaüritusele Pilvepillerkaar kusagil Peipsi lähistel. 40 rastat tiksus pimedas metsas telgi ees suitsetada. Kurtsin, et mul on kõige lühemad juuksed siin, Rivo soovitas kapuutsi pähe tõmmata. Proovisin aga see oli veel vähem stiili sobiv. Tegin siis hulga suitse ja Hustelereid ning seisin igaks juhuks teiste selja taga. Ta tegi oma seti ära ja pagesime linna tagasi. Auto sai väga sitaseks, Piibe maanteest oli mingi hirmu faktor üle käinud. Naasime Kükita rotika kaudu.

Vähemalt ta demoplaat oli väga chill, jätke meelde - dONT. Või midagi sellist. Ta lubas küll järgmised plaadid kõik RWde peale lasta, et kui ei meeldi, saab toorikuna kasutada... Praktiline, aga tema puhul pole tõesti vaja. Käisime hulga mälestusi ja muidu Türi rahvast sõidu ajal jutustades läbi, no ei ole jätkuvalt kedagi võtta, kellega vähegi suhelda tahaks peale paari inimese. Piinlik lugu. Paraku näen ka teda korra aastas ainult, pime õnn, et mulle taipas küüdivajadusega helistada. Väga vähe on vist tõesti selliseid sõpru, kes tõesti kusagil kooli ajal tekivad ja elu lõpuni jäävad, ja vajadusest mitte harjumusest. Millalgi tuleb enamikul inimestel mõistus pähe. Et ma ise ei mahu siin ühtegi kategooriasse, ei targuta pikemalt.

PS PtK listis olen seega juba tagasi. Põhjuse leiab alati. Mahutasin ehitajad ka sinna esiotsa veel ära. Tuleb verine nädal.

Kommentaare ei ole: