neljapäev, oktoober 13, 2005

perioodilised probleemid

Halloo, Eesti Ekspress. Ise saate ikka aru, et sellist lehte ei TOHI teha nagu tänane?! Võtsin postkastist teised, EEd polnud. Kuulsin reeturlikku kärukõrinat, kiikasin tänavale, kus üks kubujuss üritas vastasmaja pilust kogu seda kremplit sisse toppida. Jagas lehte (või kuidas EE ise seda monstrumit ka ei kutsu) aina väiksemateks osadeks, mis vaheldumisi maha kukkusid ta külmetavate sõrmede vahelt.

Sain teada, et ongi lausa eraldi kandja kogu sellele EE-koormale, mille ta õhtuks ehk ära peenestada suudab kastidesse. Kui veab. Vähemalt tuli pambu seest välja vene vanaeide asemel kena eesti tibi. Kes oli äraütlemata tänulik, et minu maja kaks eksemplari kätte sai anda, mitte ei pidanud seda jõhkrat vaseliinita penetratsiooni kordama. Karjatasin ka ise, kui need oma kätte sain ja õlg napilt liigesesse jäi.

Aga tema tööandja Express Postiga eile suhtlemisest ühe tellimuse osas ma parem ei räägigi. Nii haiget ettevõtet ei ole lihtsalt olemas, otsustasin. Teenindaja ei saa oma arvutis mitte millestki aru tehtud arvete, pakkumiste, otsekorralduste ja muude tellimuste vahel, minnes hetkega lukku ja jäädes üheselt vait toru otsas. Minu raha eest.

Kommentaare ei ole: