teisipäev, veebruar 07, 2006

Tere naised!

Kirjutan teile esimest korda, sest täna peldikus käies tegin väikese tähelepaneku, millest kujuneb üks ettepanek. Nimelt olen aru saanud, vähemalt filmidest, et naistel on probleemiks a) mehed jätavad prilllaua üles, b) nad sirtsutavad sinna peale (okei, see võib ka mõnda järgmist meest häirida).

Minu probleemiks on a) kui naised jätavad prilllaua alla aga kaane üles ning b)... ee, beed polegi, seda lihtsam (erandina tuleb märkida, et ka mehed võivad tekitada minu probleemi a), ilma, et kaasneks naiste probleem b), aga naistel ei saa selle vastu ju midagi olla. Igatahes minu probleemiga a) võivad naised põhjustada otseselt iseendale oma probleemi b), kuigi samas olukorras on välistatud tasakaaluna naiste probleem a). Nii et üritaks teha suure sugudevahelise leppe, et mõlemad panevad ka kaane kenasti kinni. Kuidas see ettepanek tundub?

Eks ma võinuks seda ka neljale oma büroo naisele seletada, aga siin on ägedam.

9 kommentaari:

ÖÖ ütles ...

ettepanek tundub vägagi hea, sest olen pahatihti, külastades "võõraid" peldikuid, mõelnud, et miks inimesed ei oska nii prilllauda kui ka kaant alla panna... oleks kuidagi... viisakam (!?)

Indrek ütles ...

see on igatahes meie peres küll nagu aamen kirikus, kaan kinni ja asi mutt.. keegi ei virise ja keegi ei kräunu ;)

Rennes ütles ...

Teie peres on kaan kinni, vaeseke, mis ta tegi teile? ;) Imes verd? Wc potil on kaas ikka :) Ka nagu aamen kirikus. Ausõna :)

Anonüümne ütles ...

Siin head lugemist:
http://shoulddrinkless.blogspot.com/2005/09/naised-on-hullud-hullud-ja-peldikus-on.html

Anonüümne ütles ...

Normaalne ettepanek!!! Mina teen alati nii. Teisiti tundub ebanormaalne.

kalor ütles ...

/shoulddrinkless analüüs on päris hea. isegi mu vanaema ütles kunagi mingis koduses vaidluses, et naistel on "tükk tegemist prilllaua peale laskmisega". ehk ta ei salanud absoluutselt selle võimalikkust. lihtsalt pealehakkamist on vaja.

Anonüümne ütles ...

mul on probleeme kaks.

esimene: keegi ei esita küsimust, miks õieti peldikupotil kaas on. mida vallatut seal all siis teie arust aset leiab, et kaas tingimata alati sulgeda tuleb? see viisakusekriteerium on eriti jabur. teadupärast on määrdunuim tükk poti küljes üldse nupp, seda aga ei kipu keegi silma alt ära peitma.

teine: naised väidetavalt hädaldavad, et prilllaud on alati üleval. ma võiks ju samahästi kurta, et prilllaud on alati all. siinkohal ei aja miskipärast keegi taga sugudevahelist võrdsust või seda, et mõlemale soole jaguks võrdne arv käeliigutusi.

Anonüümne ütles ...

Üks näide:
Kui WC ja vannituba on koos ja sa lähed nö vannituppa ja kui peldikupoti kaas on üleval, võib potis ujumas näha sitajunne ja paberit - rõve! Ega keegi ei kontrolli ju, kui vesi on juba peale tõmmatud, kas kõik potist ka veega alla läks. Seega eelistan, et kaas oleks peal.
Eks meestel ilmselt ole seda nagunii rõve vaadata, kuna nad püsti kusevad.

Anonüümne ütles ...

hehee... ja kuidas seletada seda, et töökoha naiste WC-s on pidevalt jalajäljed prilllaua peal... eriline akrobaat peab ikka olema :D