kolmapäev, märts 01, 2006

C.S.I

Mitte ei saa aru, kas neil inimestel on tõesti minuga sama haridus või olen ma lihtsalt vanaks ja nüriks jäänud.

Delfi uudises on nt lause "Pühapäeval tapeti Arukülas vaid 16-aastane Elvira". On siin nüüd probleemiks, et rohkem ei tapetud tol mõttetul päeval kedagi või oodanuks ma sisimas, et Elvira olnuks nende käsitluses "juba 16-aastane"?

Samas uudises on ka, et "Tapmisega lõppenud olengul viibis mitmeid inimesi, kuid kahtlustatavana peeti kinni samuti 32-aastane Aleksander." Kas tema siis nüüd tappis, või lihtsalt klappis vanus "Jõgevamaal Tabiveres ühest korterist 32-aastase Anžela vägivallatundemärkidega surnukehaga"?

A võiblat on tegu lihtsalt meeletu vandenõuga, sest ka Veronika oli 16 nagu Elvira ja Veronika tappis 17-aastane narkomaan. 17 oli ka 22-aastase Pille-Riinu tapnud Nikolai.

Selge on vähemalt üks: järgmine mõrvar on 22-aastane ja ohver sama vana kui Tiit Ottis. Või olen ma veel liiga vähe CSId vaadanud ja Delfi liiga palju?

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sul läks veel hästi. Selleks ajaks, kui mina lugesin asjassepuutuvaid delfi uudiseid, oli tapetud 32-aastane Anzhela ja kinni peeti "samuti 35-aastane Aleksandr". Ma ei julgenud isegi mõtlema hakata, mille kohta see "samuti" käib.

Anonüümne ütles ...

Elvira pole mingi 16-aastase nimigi üldse ...

Anonüümne ütles ...

Nii valjult veebilehtedele reageerimine tekitab raamatukogus pahameelt.

Anonüümne ütles ...

sarnasesse kategooriasse läheb ka tänane uudis delfist "Trollis sõitis surnud mees".