laupäev, detsember 16, 2006

kodus või võõrsil

Vot külastasin täna kogemata sadama Rimit ja keegi näpistas kohe persest. Selgus, et Müc, keda vähemalt aasta otsa näinud polnud. Aga sall oli tal samasugune kui minul. Great minds think alike, kostis ta. Sobis. Hiljem kassas oli ka väike reality-check, kui üks paariaastane tüdruk kilkas minu ja U produkte vahtides "tikripiim, tikripiim" ja ta ema manitses lumehelbekest väsinud ohkega "jälle peksad segast". Peksis. Täiega.

Võibolla peaks tõesti muu maailmaga aeg-ajalt tutvuma? Kolmabal käisingi esimest korda elus Viru keskuse Tiimaris, kust Jl oli kohustus osta mingi tee-ise-lammas-kit. Leidsin sealt putiigist nii uskumatuid vidinaid, et nimetasin erutusest tubli kümme korda kõva häälega mingeid... mitte eriti jõululikke versioone kehaosadest. USA insertsist veel tulev 'fuck me' ei kõla eriti Viru keskuse keskkonnas ka väga teoreetilises plaanis vist. Ülejäänud kunded ümberringi olid õnnest õnneks nii ogarad, et ei kuulnudki mind, vähemalt ühtegi tapjapilku ei teeninud ära isegi äratuskella üleskeeramise ja põgenemise järel. Pigem tormasid termiidid neid ostma, kardan.

Keskuse keldripoes oli sama keeruline, kuna nägin ÜHTE Sõnajalgade õekestest. J arvas, et aju blokib topeltpildid ja näitab ühekordselt. Pärast ilmus teine kah välja ja kõik läks paika. A saapad olid neil täiesti erinevad! Seepeale lappasime natuke külmunud ulukeid lihtsalt sp, et siltidel lubatud krokodillifileed näha, aga aint Uus-Meremaa pämbid jäid näppu.

Kõigest sellest täiesti läbi üritasime trammi võtta, aga selge KOPLI kirja all rebis tädi täie pasaga Riia poole ja hüppasime halvima kartuses lastemaailma ees maha. Millegipärast oli tuub täiesti tühi, nii et ju on mu ära oldud kuu jooksul mingid uued märgid välja kujunenud, mille järgi trammide tegelikku marsruuti ennustada. Teab keegi, kuidas neid lugeda või on tegu tavaliste jõuluimedega?

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pärast oli kaaperdatud tramm, aga teie läksite lolli näoga maha. Keanu ka ei jõua igale poole!

kalor ütles ...

no siis oli enesetapja kõigest, kuna reisijaid pold. või väga, väga loll kaaperdaja. ja me poleks Jga nagunii suutnud kokkuleppele jõuda, kumb sandra on.