teisipäev, märts 27, 2007

käige jala

Mai saa aru, oli mu auto kuidagi keski toetajate seas või mis? Igatahes samal päeval, kui abiratas oma ametist sisuliselt lahkus, sain ma esimese parkimistrahvi, olles pool aastat vanalinnas täpselt sama koha peal tasuta parkinud! Eks täiesti mafioosselt küll, kuna pärast mõnda aega maksmist ja mõned korrad unustamist avastasin, et keset tavalist tänavat ei tehtagi trahve. Ei olnd see siis tõesti linna maa või mis, aga täpselt kuus kuud ei saanud ühtegi viidungit seal. Täna oli roosa lipakas platsis nigu miška. Ikaldus.

A no ega ma pea ju autoga tööl käima kogu aeg ja ega tegelt käigi. Aga sellise vabatahtliku-spetsialisti-keskastme-tippjuhi töös nagu kolmandas sektoris ja mul igitasa kombeks, on transameheks-logistikuks olemine kah regulaarne paratamatus. Kaalun hübriidi.

3 kommentaari:

Rennes ütles ...

Kaalu jah hübriidi :) Aga ära minu aia taha tule lunima pikendusjuhet siis, et kle laeme mu autot natsa .. :) Osta ikka normaalne auto. Niikuinii hübriidi tootmiseks saastati rohkem keskkonda.

Anonüümne ütles ...

aga samas 6 kuud parkimist ja 480 krooni, või palju see trahv ongi, on ju väga soodne :)

Indrek ütles ...

pole hullu.. ma mitu aega parkisin seal Kosmose juures oleva teejupi peal.. kah suure teadmisega et see on tasuta ala ja puha.. sealt siis alti trammiga edasi linna.. või siis jala..

aga ükskord selgus et näe krt käiakse seal ikka ka trahve tegemas.. ja see on täitsa tasulise parkimise ala ja puha.. :O