kolmapäev, september 12, 2007

yule

Tuligi ära esimene tänavune maining, seekord juba septembris ja eriti ogaralt (raamatud siin):

Jõulud on varsti tulemas ja miks mitte kinkida oma sõpradele-lähedastele sellel aasta Jõulukingiks ka raamat! Mul on veel 2007.a. lõpuni AS Kupar pankrotipesas hulgaliselt raamatuid müügis. Võib-olla, et on ka midagi Teile huvipakkuvat. Raamatute nimekiri on käesoleva meili attachis.

Raamatute tellimine käib nii, et tellimusi võtan vastu meili teel (lyy.myyrsoo@mail.ee). Siis täidan tellimuse. Osa raamatuid on mul siin Tallinnas büroos (Väike-Ameerika 8-203), osa Põltsamaal laos. Kui Tallinnast raamatud otsa lõpevad, toon neid Põltsamaalt juurde. Seetõttu võib tellimuse täitmine vahel veidi aega võtta. Kui tellimus komplekteeritud, annan tellijale teada ja palun raamatutele järele tulla. Maksmisel on võimalikud kõik variandid, vajadusel väljastan ka arve. Makseterminali mul ei ole.

Kui Teie tuttavate hulgas on inimesi, kes peavad sellisest pakkumisest lugu, oleksin väga tänulik, kui saadaksite meili edasi.

Ette tänades,
Ly Müürsoo
AS Kupar (pankrotis) pankrotihaldur
5097383
6481156

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Köitev sissekanne, ma näiteks ei teandki, et Kupar on Eesti ärimaastikult kadund. Aga jääb siiski õõnsaks ilma mainitud raamatute nimekirjata - viisakas oleks see kas või imepisikeses kirjas siia juurde kopeerida.

kalor ütles ...

no andestust. lisasin põhiteksti.
siin ei saa ju nö manuseid lisada...

Anonüümne ütles ...

Muideks, seda kirja saan mina igal aastal korra või paar. Ok, tekst veidi muutub. Selle jätgi on Kupar juba viimased 3-4 aastat ikka veel pankrotis.