laupäev, märts 08, 2008

Tervisekeskus Goltsman Therapy õnnitleb Teid kevade saabumise puhul

Kevad on õige aeg mõelda oma tervisele! Massaaž – on aktiivne vahend haiguste profülaktikaks ja keha hooldamiseks. Märtsikuus võimaldab Goltsman Therapy Sinule ja Sinu kallimale massaažikuursi 10% soodustusega. Naistele, on 8. märtsiks, eripakkumine - iga massaažiseansi kohta kevaddepressiooni ja unistuse vastu tasuta valgusteraapia protseduur!

Siuke ortograafialaks tuli meiliga eile. Misasi on kevaddepressioon? Kuidas seda valgusega peletab täpselt? Unistuste vastu, möönan, peaks mingi seadus olema.

Jalus meeldis mulle ka: Vabandame, kui meie poolt saadetud e-kiri Teid häiris, lihtsaim viis kirjast vabanemiseks on see kustutada.

3 kommentaari:

rbc ütles ...

Ma nägin täna su ploogi unes. Sa kirjutasid midagi a la 'Töö juures on levimas kuulujutud, et Tammetoru kavatseb pakkuda hiina teed ja nõuab tüdrukutelt, et need riietuks tikkseelikutesse ja kirjutaks kohvilaua ääres haikusid'. TT oli siis sinu nimi. Hommikul kõlas see lause kuidagi rohkem meeltlahutav, nüüd enam eriti ei ole :/

kalor ütles ...

See kõlab päris loogiliselt

Anonüümne ütles ...

Ma saan aru, et see on perversne, aga ma käin siin aeg-ajalt kiunumas. Naerust. Maja on vaikne, mina katsun ka jääda sündsuse piiridesse, aga... uhh, pole kerge. Gaad bless juu.