kolmapäev, jaanuar 11, 2006

ch-ch-ch-ch-changes

Muidu on põnevust kui palju - kaheks nädalaks lahkumine on kuhjanud kõik tööd. Vähemalt on minuga mu uus blond püsisuhe Martin. Armastab end küll itaaliapäraselt Martini'ks ja blondi asemel biancoks kutsuda. Veidi pudelja kehaga on, aga üsna prink ja kellel see talje tänapäeval üldse nii eristatav on enam.

Samuti öötööline, gurmaaniaekspert L ütles, et tema uus sõber on prantslane Dorville, hoiatuseks kaelas silt V(äga)S(itt)O(n)P(ärast). VS tähendavat pudeli peal, et juba juues on sitt ning XO, et jood end mingit jama täis, võtad pitsi xo-d (loe: hood) peale ja ongi oksel ekstra uus jume man. Snoobidel on neist lühenditest muidugi oma, reaalsusest eemalseisev tõlgendus...

The Who asemel sain lõpuks uue theme songi - kuulsin haavatavas meeleolus päeval VH1st Bowie lugu 'Changes'. Meloodialt vähemalt hüsteerilis-positiivne, sõnumilt võib positiivsuse osa skippida vist.

S hankis tänaseks üleeile USAs linastund West Wingi viimase osa, tänane päev sai mingigi mõtte. Kuigi John Spencer on jätkuvalt surnud. Kogemata avastasin õhtul veel, et Nip/Tuckist hakkas ka soome pealt uus hooaeg jooksma. Neetud seriaalid. Vähemalt lugesin nädalavahetusel ühe raamatu läbi. Mis oli halb.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Padujoodikute jaoks tean lühendil VSOP ka alternatiivset tähendust olevat - Võta Seda Otse Pudelist

Anonüümne ütles ...

ostsin deivid bõui "suurimad hitid" kaubamajast mõistliku hinna eest. Väga hea plaat on, need teised lood ka!