esmaspäev, detsember 11, 2006

supplies

No ei viitsind vahepeal kirjutada enam tagasi tulles, keegi ei viitsi lugeda nagunii, nagu on mulje jäänud. Ega ma siis pikalt, mõned pildid viimasest päevast ehk vaid, loodus meeldib ju ikka kõigile. Nii sooja valgust pole eladeski näinud vist kusagil. Esimene on küll Lake Tahoe ääres asuvast majakesest, kus hõbedane ja kuldne triip viitavad vastavalt ühel pool asuvale Nevadale ja teisal Californiale. Igati võluv paik oli, Cali pool on omale kinnisvara soetanud igast oprahid ja gatesid, põnevamad tundusid küll Godfatheri seosed kandiga, Fredo hämar surm jne, filmitigi natuke seal, ehkki kola oli mägede vahele väga raske saada. Meie kamp nautis lumesõda taaskord ja õhtul lausa nuteti hüvasti jättes ning mitte vähe, ootamatud emotsioonid. Olles esimese ekipaaži poole nelja aeg öösel lennujaama saatnud, magasin enda omale muidugi sisse ja unustasin paanikas fotokalaadija hotelli. Paaritonnine ikaldus.



Tagasijõudmisest kirjutas Ö. Supplies tõepoolest.

Nädal aega kodus ei ole nüüd millegagi üllatanud peale jet lagi. Kruudade-Savisaarte kõrval tundus õnnetuim uudis, et Arvo Pärt peab hakkama easyJetiga lendama.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ma lugesin kyll k6ik l2bi usinalt ja tegin m2rkmeid

Anonüümne ütles ...

ma isegi õppisin osalt pähe, et saaks jõuluvanale ette lugeda

Anonüümne ütles ...

näh ära aja nüüd patujuttu - sinu lugude lugejaid on rohkem kui oskad arvata. igavesti tore on aeg-ajalt jälle su plogisse külla tulla ja ennast mõnekümneks minutiks sinna ka unustada. kirjutada sa kurask oskad heasti :-)