pühapäev, august 16, 2009

luck'n'fuck

Ma saan aru (sünni)horoskoopidest, nagu päriselt, ses mõttes, et statistikal põhinevad eeldused, mis mu elu mõjutada võivad. Ma ei saa aga aru igast isiksusetestidest, õieti, kellele need mõeldud on. Inimesed ei tea ikka üldse midagi enda kohta? Ma saan küll alati väga oodatud tulemused.

Nt sai kusagil Horvaatias pistetud käsi mingisse masinasse, mis paari kõšsi eest rääkis.. tundub, et peamiselt seksuaalelust:


K luges ja ohkas, et olen küll mina.

Täna tegin ühe ka näoraamatus (ehk bukfeisis nagu üks keskealisem kolleeg üksba ütles):

result: ENTJ (Extraversion, iNtuition, Thinking, Judgment)!
You are frank, decisive, and assume leadership readily. You quickly see illogical and inefficient procedures and policies, and develop and implement comprehensive systems to solve organizational problems. You enjoy long-term planning and goal setting. You are usually well informed, well read, enjoy expanding your knowledge and passing it on to others. You are forceful in presenting your ideas. Famous people with your same ENTJ personality include: Franklin D. Roosevelt , Harrison Ford, Steve Martin, Whoopi Goldberg, Sigourney Weaver, Margaret Thatcher, Al Gore, David Letterman and Jim Carrey.

Peaksin Steve Martinist paremini arvama hakkama nüüd? Ikkagi hingesemu. Jagasin igaks juhuks ära neile, kes mind äkki ei tunne. Lugege, 78% tõde.

See test võiks tegelt öelda, kes voodis mulle sarnased on kuulsatest inimestest, et kellega tasuks üritada või nii, aga siis peaks valik laiem olema kui vanad või surnud inimesed.

Teine variant on, et minuvanustel kuulsustel polegi veel isiksust...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eh, loodetevasti oled sa helistanud juba ka sellele numbrile, mida reklaamitakse hilisõhtul telekas ja lubatakse, et saad teada, KUI gay sa oled. (nagu mille peale annab veel tulla?!)

Martti ütles ...

Hommikud on harva nii lõbusad, kui täna! Härra Avatud Raamat!

Aga no selleks, et saaks üldse midagi arvata, otsisin ma netist vähemalt 5 minutit islandi-inglise sõnaraamatut, mis tõlgiks ära põhjuse, miks mul midagi kirjutada ei lasta! Üle mõistuse!